Vinduespudsning i Ringsted

Kort om os

Vinduespudsning i Ringsted og omegn

Effektiv arbejde

Aktiv Vinduespolering er din ejendomsservice virksomhed med stor ekspertise i pudsning af vinduer og døre. Vinduespudsning i Ringsted omegn. Vi pudser inde som ude og i højderne, hvis det er behovet. Vi har mere end 26 års erfaring i feltet, hvilket betyder, at vi har et stort kendskab til kvalitet og teknikker. Tag kontakt og hør meget om dine muligheder.

Vinduespudsning i ringsted

en professionel aftale

Aktiv Vinduespudsning er din faste vinduespudser, der er fleksibel i forhold til dine behov og krav. Vi tilbyder at ordne jeres vinduer og døre inde som ude, når det passer ind i jeres kalender!

Aktiv Vinduespudsning er din servicevirksomhed med stor erfaring til hele feltet med vinduespudsning. Vores arbejdsopgaver er som oftest i forbindelse med nuværende kunder, der har en fast serviceaftale. Vi er selvfølgelig altid klar til at høre fra dig, der mangler en serviceaftale.

Vores serviceaftaler er for dig, der er privat eller i erhvervsmæssige sammenhænge. Det er ligegyldigt for os, om det er inde eller ude og i højderne eksempelvis. Vi har det rette materialer og produkter til at mestre enhver opgave med vinduespudsning. Husk aftørring er gratis!

Vinduespudsning i ringsted

Få et uforpligtende tilbud

Har du behov for et uforpligtende projektmøde og et godt tilbud, kan du altid henvende dig. Vi skræddersyer vinduespoleringsaftaler ud fra dine ønsker, behov og krav til arbejdet.

Kvalitetsorienteret

Resultater der kan ses

Firmaets mange års erfaring i feltet og kendskab til branchen, er din sikkerhed for et resultat, der er blandt de bedste på det danske marked. Ejer, René Pedersen, har mere end 26 års aktivt indblik i vinduespudsning, og har derfor prioriteret nogle væsentlige tiltag i sin standard pudsning, som ikke altid er en selvfølge. Det inkluderer b.la. gratis aftørring.

Det skyldes, at Aktiv Vinduespolering udelukkende bestræber sig på at  levere kvalitetsresultater, og ikke kun det, der er ”godt nok”. Ønsker du derfor en professionel pudsning, af firmaet Aktiv Vinduespolering, kan du altid henvende dig. Vi står klar med et uforpligtende tilbud og en skræddersyet serviceplan. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med!

René Pedersen

René Pedersen

Virksomhedsejer
“Hos os er en aftale noget man holder. Vi kommer overalt også på landet og i højden”

Aktiv Vinduespolering har også en side på Facebook, som løbende vil opdateres med nyheder og billeder fra vores daglige arbejde. Du er velkommen til at besøge siden og følge os, hvis du ønsker at holde dig opdateret.